Velkommen til OH SO MEDIA

Så kan vi endelig afsløre hvad vi har arbejdet på det seneste stykke tid! Vi har begge blogget i flere år og har altid syntes, at der manglede et univers for unge, seje kreative, som gerne ville inspireres og motiveres hver eneste dag. Hvert øjeblik er en mulighed for at inspirere, skabe og udforske – og her på OH SO MEDIA vil vi gerne fokusere på at omfavne disse muligheder i fællesskab.

OH SO MEDIA vil blive opdateret flere gange om ugen – og vil især have fokus på brugbare guides, det skrevne ord og korte, æstetiske videoer. OH (forkortet) er ikke bare “endnu en blog” men et helt univers for kreative, som gerne vil have et skud inspiration hver eneste dag, så de (og vi) kan nå vores mål, hver eneste dag. Vi vil se om populære produktivitets værktøjer rent faktisk virker. Er en bulletjournal tiden værd – og når man egentligt meget mere, hvis man bliver en del af 5 AM klubben – eller bliver man bare træt til frokost? Det skal vi nok finde ud af!

Læs også: Hvad er et mediekit og hvad skal man bruge det til?

Alt vil blive krydret med simple, sunde opskrifter, tips til at indrette boligen og tanker fra hverdagen, som kreativ. Vi vil komme til at dele en hulens masse videoer på Youtube, så husk at følge med derovre også. Vi har længe synes, at der manglede nogle gode videoer til en lidt ældre målgruppe på Youtube (ja, vi hører nok med til den ældre gruppe derovre) og det håber vi at kunne bidrage med.

Okay, hvem er vi så?
Ditte Gimm er 27 år, bor i Aarhus og har blogget på DITTEBLOG.DK i 4 år. På bloggen deler hun tips til Aarhus, inspiration til boligindretning og personlig stil, samt guides til både rejser og restaurantoplevelser. Hun elsker at tage smukke billeder og ikke mindst at se dem forene sig i et æstetisk univers. Udover at drive bloggen DITTEBLOG og OH SO MEDIA, arbejder hun i Companys hvor hun blandt andet står for håndtering af sociale medier. Ditte drømmer om, at hjælpe andre med at at nå deres mål, ved blandt andet at udnytte potentialet i de sociale medier.

Følg også Ditte lige her:
Instagram
Facebook
Youtube

Læs også: Lær teamet bag OH SO MEDIA bedre at kende: Ditte

Michelle Nielsen er en twenty-something multimediedesigner og freelance fotograf fra Aarhus. Hun har blogget på STONEMUSE.DK i over 5 år og har levet af den de seneste 2 år. Hun elsker at skrive om nye restauranter i Smilets By og så deler hun også en masse skønne (gerne asiatiske) opskrifter fra hendes køkken. Udover at drive STONEMUSE og OH SO MEDIA, så skriver hun også STONEMUSEEATS.DK som er et opslagsværk over alle hendes opskrifter. Michelle drømmer at hjælpe hendes læsere med at opnå deres drømme – det er uanset om det er ved at lave den helt perfekte to-do liste, om det er den helt rigtige opskrift i køkkenet eller hvordan man finder sin rette hylde i livet.

Følg også Michelle lige her:
Instagram
Facebook
Youtube

Læs også: Lær teamet bag OH SO MEDIA bedre at kende: Michelle

Vi glæder os til at tage jer med på rejsen og så håber vi også, at I vil følge med på Facebook og Instagram.

4 Comments
  1. Enig! Virkelig fedt initiativ Glæder mig til at følge med fremover – er specielt begejstret for at I tester de tidlige morgener og bullet journal

    1. Yay, det er vi glade for at høre! Jeg er også mega spændt på at teste koncepterne af 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.